matdags

japp.. nu står en god ananaspaj i ugnen.. ska snart börja på middagen med.. blir tacogratäng idag!! mumsigt värre..
har varit duktig och dammsugit med.. fy fan vad grusigt det var.. jävla hundar=P

fredag

så var det fredag igen... skulle jobbat inatt.. men tog ledigt=P ska ju iväg å träna hund vid 9 imon.. å hade jag jobbat hade jag inte slutat förrän då.. så de hinner jag inte...

jobbar både imon natt och sändag natt.. inte alltför kul.. men det får väl gå.. måste ju ha in lite pengar... får inte ut alls mkt i mars tyvärr=(

sitter å dricker mitt morgonte nu.. hallonte blev det idag.. var Fredde som köpte det åt mig. det var gott!!

måste dammsuga lite sen... hundarna drar ju in TON med grus... uscha...

svartsjuk

min lilla hund är såååå svartsjuk på Spike... haha... han tycker inte om när Spike gosar med matte.. då kommer han och gnäller och biter Spike i benen... elak liten sate är han=P

igår var vi i Torsås igen och tränade! Cash gick kanon!! superduktig var han.. kontakt, inkallning och sen testade vi på att hoppa över hindret.. han tyckte det var jättekul!!

Spike och husse börjar åxå bli duktiga tillsammans... dom ska ut och tävla snart=) (har jag bestämt.. haha) jag å Cash får vänta lite till.. han kan ju inte alla moment i lp1 än... men till sommaren kanske=) vi får se hur det går!!

vill ha2

och nu hittade jag denna väskan med!!



vill ha den också!!

vill ha

hittade denna snygga kjol!!



vill ha!!!

onsdag

onsdag idag. och löning. skönt det!!! synd bara att de mesta försvinner så jävla fort igen..

morgonpromenaden och frukosten avklarade för ett bra tag sen... kollat lite på TV med.. fanns inge kul där...

hundträning i Torsås ikväll.. blir nog trevligt det...

.

sitter å väntar å väntar å väntar... fast vet inte på vad.. att något kul ska hända kanske... men det lär det ju inte göra... sån tur har ju inte jag inte.

Bella är en bråkig katt... Bits gör hon. Hårt också. aj.

 

tisdag

har varit ute med hundarna en runda och hunnit med att äta frukost...

det är så långt jag har kommit idag...

tråk

har fått äta nu för en stund sedan. blev spagetti o köttfärssås.. gott va de..

sen tog jag mig en xider och ställde mig å diskade.. de va tråkigt. men nu är det klart. ska bara vänta tills de torkat å sen ställa upp skiten i skåpen...

undrar vad man ska hitta på nu då??

hungrig

japp. nu är jag jättehungrig!!!
hoppas älskling kommer hem snart så vi kan äta sen.
blir spagetti och köttfärssås idag tror jag, eller potatismos och köttfärs!! gott vilket det än blir!

måndag igen

så var det måndag igen.. blir inte mkt bloggande för min del på helgerna.. har fullt upp då känns det som.. eller så är jag så slö att jag inte ens orkar sätta mig framför datorn...

denna helgen har varit bra... i fredags kväll var vi hos mamma och ola och åt och drack lite.. det var trevligt.
sen i lördags var det full rulle hela dagen. kl 9.00 skulle vi börja vår hundkurs. både jag och Cash och fredde och Spike skulle gå den.. så det var till att gå upp tidigt och göra alla klara. för en gångs skull var vi ju till och med i tid (det brukar inte vara vår starka sida annars) kl 8.40 var vi i Torsås.
Många hundar var det. 11 tror jag vi var. men kan bli 14 nästa gång om alla kommer. vi fick visa en och en vad vi kunde och så. men Freddy (instruktören) vet redan vad vi kan. (vi har tränat för honom innan) så han hjälpte mig lite med att få Cash att sluta lukta på precis allt. gick väl rätt bra. efter ett tag fattade han att det var mig han skulle titta på.. haha..
Spike var lika duktig som vanligt. han kan redan det mesta som ingår i denna kursen. men det är fredde som behöver lära sig.. jag och Spike har tävlat en del innan så nu behöver bara dom 2 lära sig att samarbeta.
det var kul att få träffa Tito med. Cash´s kullbror som ska gå i samma kurs. dom var väldigt lika =P både till utseendet och till sättet. båda var lika pratiga.. haha.

sen efter några timmar gav vi oss av till Påryd och hjälpte pappa att bära in ved och att sätta ihop hans nylackade Cadillac.
sen bjöd han på pizza.

så vi var nog inte hemma förrän 18.30 kanske.. en lång dag blev det. sen var vi alla jättetrötta och inget mer blev gjort den kvällen.

igår skulle vi ha lillebror när mamma jobbade... så då bar det av till Långemåla...
vi var ute och lekte i snön och grejade rätt många timmar. sen kom vi in och då blev Cash sjuk... spydde och pinkade inne.. stackarn vad han skämdes... idag mår han lite bättre men är fortfarande trött och hängig.. vi tror han har fått i sig för mycket snö.. för han älskar att äta snö... tyvärr.

skulle jobbat natt idag.. men kan inte lämna Cash själv, så jag fick helt enkelt ta ledigt. Pilla tog min natt, snäll som hon är syster.

det var nog min helg det=P

skit

jag hatar min bil jag hatar min bil jag hatar min bil jag hatar min bil..

så. nu var det sagt.

torsdag

idag är det torsdag. och jobbnatt. börjar inte förrän 18 så man hinner med en del under dagen ändå... om man orkar.. har i alla fall varit ute en långrunda med hundarna. alltid något.

igår var jag på stan med Linda... trevligt trevligt=) hittade massa fina saker... som man alltid gör när man inte har pengar... får ta en sväng sen när lönen kommer... hittade en jävla massa snygga skor i alla fall =P kanske ska dit med mamma och mormor i morgon.. hoppas kan man ju.

sen var det hundträning igår kväll. Cash var duktig! inkallningen gick galant! så på lördag börjar vår kurs med. mååånga andra hundar att titta på för honom.. han tycker vissa andra hundar är lite läskiga.. som den lille fegisen han är... men det ska nog gå bra det! storebror Spike är ju med och kan skydda honom.. haha.

navy cis

sitter å kollar på Navy CIS nu...

sen blir det lite te.

Imon blir det en sväng in till stan med Linda. trevligt ska det bli!!

ledig

ja idag är man äntligen ledig efter att ha jobbat hela helgen och igår...

har inte ens hunnit med att fira lilla grisen på hans 1-årsdag... får ta å göra det ikväll=) köpa något gott till honom...
 grisen Cash=)

i fredags plågades man lite då... (eller rättare sagt MYCKET.. ville gå hem efter halva tiden =P) reslutatet blev såhär:

jag är skitnöjd... kommer att bli mer saker runt omkring.. lite text å lite =) men en bra början i alla fall!!

ska nog träffa Linda i morgon=) blev jätteglad när hon skrev för en stund sedan!!!!! och när jag läste hennes blogg blev jag nästan tårögd=) gillar verkligen den tjejen och hon är den enda som är sig själv och verkligen menar det hon säger... till skillnad från vissa andra av min sk "vänner"... (eller vad säger du tjejen=P)

nä, dricka lite mer te... fryser lite idag...

lite glad

ja.. lite glad är jag ändå.. trots snön...
fdom ringde igår från sjukhuset.. hade fått svar på mina prover dom tagit på knölen i halsen... men de enda dom kunde säga va att de inte var något elakartat iaf=P så det var skönt.. fast lite konstigt ändå att dom inte kunde säga VAD det var.. men men.. ska tillbaka om ett par månader å kolla läget.. har den blivit större eller förändrats så blir det en röntgen.. annars får den bara vara där...

Fredde är knäpp.. han vill tatuera in Bombo från Bumbibjörnarna någonstans =P lite sött kanske...


jag håller mig till min old school-stil med  och annat liknande... på fredag blir det då att börja på mitt chestpiece... kommer bli sååååå fint!!
hoppas bara det blir några fler återbudstider snart=) annars tar det så lång tid att få den klar...

nu är älskling på gymet.. å jag sitter hemma.. är fortfarande förkyld så vill inte på att träna än.. sen har jag ont i min rygg med så...

nä kolla på TV lite... Top Model sen..

usch..

det snöar ute.... =(
jag som vill ha vår och värme...
istället kommer man väl att få en halvmeter snö.. det låter ju väldigt roligt... eller inte...

kom att tänka på min häst jag hade för ett par år sedan.. Sanrock... fan va fin han var... ångrar att jag sålde honom. =(
men hade varken tid eller råd att ha kvar honom just då... hoppas bara att han har det bra nu!!
skulle vilja ta upp ridningen någon gång igen... men allt handlar ju om tid. och pengar.... får se hur det blir med den saken.

i morgon blir det personalmöte. sen jobb 10-20... på fredag ska jag tatuera mig kl 10-14 och sen ska jag jobba natt från kl 18... sen är det jobb hela helgen =( vill inte. hatar helgnätterna... suck... kommer hem runt 9.30... sen ska man vara tillbaka kl 18 igen samma dag.. inge kul alls...

nä.. sluta gnälla lite kanske... =)

snö

ja, jag som fick lite vårkänslor igår... var ute 2 långrundor med hundarna i solen... sen innan jag skulle åka till jobbet började det ju snöa =( fy vad trist.. och ännu värre att det kan komma 30-40cm till=( jag vill ha VÅR!!! NU!!!

jobbade i natt.. var rätt lugnt.. fast man kan ju inte sova så bra i en liten sketen säng.. fast i natt fick jag kattsällskap.. de va mysigt.. även om Cesar som han heter tog typ halva sängen=P slutade vid 10 idag... trodde jag skulle va ledig till fredag nu.. men icke. när jag va på väg hem ringde chefen och frågade om jag kunde jobba på torsdag.. 10-20. så det va bara att tacka ja.. kul att jobba lite dagar med som omväxling...

vissa människor är trögare än andra... fatta att jag INTE ÄR INTRESSERAD.. inte på det viset du verkar tro i alla fall... vän, visst.. men inte mer... suck.

måndag

då var det måndag igen.. helgen gick snabbt som vanligt...
har haft en lugn och skön helg.. inget festande å inget jobbande.. jätteskönt=)

var på bio i fredags, med lillebror Emil och älskling Fredde. såg Bolt... den a rätt bra=P Emil gillade den i alla fall!!



sen var vi på Zorbas å käkade buffé... det var gott=) fanns en del att välja på.. fast kycklingen va äcklig... och jag som brukar älska kyckling. men denna var slemmig.. hu...

Har ÄNTLIGEN bogserat ner min bil till pappa... så nu kanske den äntligen kan bli fixad snart=) inge kul att behöva köra tråkig volvo när man har en rolig golf med roligt ljud i ju=) så jag hoppas han hittar vad som är fel på den.. oljetryckslampan lyser å de tjuter i den.. så något fel är det ju.. hoppas det inte blir dyrt bara =( har redan lagt ner en jävla massa pengar på den bilen.. suck.. men tur att man har en pappa som är bilmek. då blir det inte så jättedyrt i alla fall=)

idag har hundarna och jag varit ute på en jättelång morgonpromenad... var jätteskönt och solen lös=) och dom var duktiga och drog inte i kopplet och vi kunde till och med gå förbi en hund utan att dom fick damp=D

i natt ska jag jobba. inte allt för roligt men va fan. måste ju tjäna pengar så =) går till 10 i morgon.. sen är jag ledig till fredag. och då har jag min jobbiga helg.
vi har personalmöte på torsdag så då ska vi klaga på schemat och hoppas på att det blir en förändring där snart!!!

näpp nu ska jag göra en kopp te till =) har ju bara druckit en i dag=P

låt


fredag

nu e de visst fredag då...
skönt kanske =P

gaah.. jag önskar jag hade en vän/kille eller liknande som va tatuerare... fan. hatar allt som heter väntetid... suck.
nu har jag ju visserligen fått en tid nästa fredag.. men ändå.. nu vet jag ju inte vad jag ska göra.. haha.. ska ju börja på bröstet... men allt är inte riktigt klart å ritat än.. men kan ju kanske börja med de som e färdigt... hmm... eller så ska jag ju göra på mitt ben.. där vet jag ju vad som ska göras.. bygga på "mormor".. aja, vi får la se.. ska ju ha pengar så de räcker med... är ju inte billigt inte...

ikväll blir det bio... Bolt ska vi se... blir nog skoj=P sen blir det kanske att käka ute efter det.. får se vad som händer!!

gott

joda... pajen var god=)
lite lite för söt kanske... men annars kanon=)

paj

nu står ananaspajen i ugnen!!

blir både glass och/eller vaniljsås till den när den är klar!

återkommer om hur den var=)

edguy

fin låt

inne igen

nu har vi varit ute en sväng=)
rätt skönt att röra på sig... sålänge hundarna inte drar så=P
men vi tränar på de.. haha

sitter å lyssnar lite på Mötley Crüe. finfint de.



ska nog hämta lillebror lite senare med.. då lär det nog bli lite Guitar Hero sen kan jag tänka mig... haha

rusk

usch vilket trist väder det är ute... när jag vaknade va de snö.. inte mycket.. men de räckte för att jag skulle bli nere.. usch... nu har snön försvunnit men det är blaskigt och blött.. .och det är nästan ännu värre än snö....

jag vill ha VÅR och värme....

har lyckats fixa till bloggen lite.. rätt nöjd blev jag faktiskt=)
men har 2 saker jag inte vet hur jag ska ändra... där man kommenterar.. jag vill ändra färg på "kommentar" och "trackback".. men fattar inte hur/vart jag gör de.. någon som vet??


sjuk idag med... känner mig lite piggare än igår.. men inte så pass att jag orkar jobba.. så har tagit ledigt både ikväll och i morgon... sen är jag ledig hela helgen så...


bio i morgon om jag orkar.. ska se Bolt med Fredde och lillebror Emil=) sen kanske vi ska käka ute med... vore trevligt!! blir en lugn helg utan festande i alla fall.. känner att jag inte orkar de =P

ikväll blir det att baka ananaspaj=) mumsigt (hoppas jag, har ju inte testat den innan som sagt)


nä... nu MÅSTE jag ut i rusket... hundarna måste ju tyvärr ut...


ändring

håller på att göra om bloggen lite... kommer ta lite tid då jag inte e så haj på det här=P
så än så länge passar de inte riktigt ihop... men det kommer!!

ni får ha lite tålamod bara!


..


sitter å tjötar lite med denna flicka på msn=) väldans trevligt må jag säga!!

det blev lasagne till middag förut.. det är gott=)
sen har jag hittat ett recept på ananaspaj som jag bara MÅSTE testa i morgon=) låter så himla mumsigt!!

förut fick hundarna spunk.. började slåss så in i helvete... för att Cash råkade komma för nära Spikes tuggben..
då blev jag arg och skrek å slog lite på dom. dom ska inte bråka.. inte så in i helvete i alla fall... dumma hundar..

nu är Fredde på gymet å jag kan inte följa med =( jag som hade börjat lite smått ju.. å kul var det med... hoppas jag blir frisk snart så jag kan träna!

nä nu är det top model.. men bara för att jag läste ninas blogg så vet man ju vem som vinner =( dum jävel som avslöjar sånt.. (inte nina då utan de som kommenterade de på ninas blogg) så vet inte om jag ska se de eller inte... aja...

blä



idag e jag sjuk... igen... feber å skitont i halsen å huvudet..
suck och blä... skulle jobbat.. men det gick inte.. typ alla på jobbet e sjuka.. så är väl inte så konstigt att man själv blir det...

någon som har något förslag på god mat man kan äta ikväll?? har idétorka...

träna

vet att vissa tycker att man får läsa för mycket om "jag ska gå ner i vikt bla bla bla". =P
kan ju då kommentera att jag inte är ute efter att gå ner i vikt för någon annans skull än min egen.. och gå ner i vikt är väl egentligen att ta i. jag vill börja träna lite ordentligt igen och försöka få lite ordning på mina matvanor.. min mage tycker inte riktigt om hur/vad jag äter nu...
eftersom jag har haft häst/ridit i istort sett hela mitt liv +tränat en del på gym sa har jag varit rätt nöjd=) men när jag sålde hästen och slutade på gymet samtidigt. då blev inte min kropp så glad.. jag har konstant ont i min rygg... mina leder värker ofta m.m. därför känner jag att jag måste/vill börja träna igen...
och lite viktminskning är väl bara ett + i kanten.

jag kände bara att jag var tvungen att kommentera det =P

nu är jag duktig och håller på att tvätta... sista maskinerna är i nu.. så är snart klar=P
sen blir det att vänta på älskling. åka till ikea å köpa ngn äppelpaj som mamma ville ha. åka till mamma. äta mat och äppelpaj. och sen åka hem. utan hundarna. vad tomt det är när dom inte är hemma..... men rätt skönt ibland med... slippa gå ut i kylan=P
fast idag var det nästan vårväder=) jätteskönt!!

trött

är trött idag... jobbade i natt...
sen har jag ont med... va på sjukan idag igen... dom tog fler prover på min knöl i halsen... inte så jävla kul att bli stucken med en stor lång jävla nål rätt in i halsen.. dessutom stack dom mig 5!! gånger idag.. så att dom skulle va säkra på att få ut celler så dom kan se vad det är för något.. eftersom dom inte fick tillräckligt förra gången... så nu får man vänta några veckor innan man får svar.. suck.. jag kanske hinner dö innan. vem vet?
nä allvarligt. dom tror inte de e något farligt.. men man kan ju aldrig va 100 innan dom fått provsvaren..

ska till mamma sen ikväll.. lämna bilen.. och hundarna. jag jobbar i morgon så hon ska va hundvakt...

nä nu ska jag ringa facket å fråga vad det är för jävla räkningar jag fått helt plötsligt..

RSS 2.0