tisdag

är visst lite dålig på att skriva här märker jag..
men men.



sommaren verkar ha kommit hit. för en stund i alla fall!!
hoppas vädret fortsätter vara fint i helgen. vet inte än vad som ska hittas på...
vill åka till Rassle punkrockfestival... men vet i fan om det hinns med med hundar å allt...
får väl se på fredag helt enkelt....


nä nu ska jag göra någon nytta tror jag...

hej hej

växjö idag

japp, om några timmar bär det av mot växjö.
innan dess ska hundarna ha mat och sen ut och gå en runda!

jobbat har man hunnit med en stund idag med.

vet inte riktigt vad jag ska skriva dag... så jag slutar nu.

förlovad

ja. nu har man en ring på fingret igen=)
känns underbart!
hade en underbar kväll igår. trots att det blev lite strul. men men. det är vi i ett nötskal det=P

i morgon blir det en tur till Växjö. ska bli nice!!

hoppas att Cash slutar halta snart.. vet inte vad som hänt.. kanske får åka in med honom ikväll... lilla grisen... man blir ju lite orolig att det är något efter fallet... men borde ju inte tagit såhär lång tid tycker man.. han har nog bara sträckt sig eller något. hoppas vi.

fint väder idag igen=) igår var det inte kul att vara hundägare... usch för regn och rusk...

dricka lite mer te. köpte ett nytt igår. rabarber och vanilj. gott.


grattis!

grattis älskling som fyller 25 idag!!

och grattis till oss såklart =P

restaurang ikväll och allmänt mys!

resa

jiiippppiiii...
resa preliminärbokad!!!

turkiet 29 augusti!!

swweeeeeet!!

onsdag

varit en sväng på stan och handlat lite presenter till Fredde som fyller 25 på måndag!
blev en liten sak iaf. även om jag loavt att inte köpa något=P (vi har lite annat inplanerat på måndag nämligen=P)

kollat resa med till hösten.. men fan va dyrt de ska va.... men blir nog en resa till turkiet i början på september om allt går som det ska!! jag, fredde, syster pilla och  lillebror emil blir det i så fall som åker!

inatt ska jag jobba... är inte upplagd för det alls.. men va fan gör man?! bara att se glad ut!
fick hoppa in och jobba fredag natt med.... suck...

men i helgen blir det trevligt=)
fest på lördag. fira Fredde. och förhoppningsvis strippen i emmaboda på dagen med.. (om vi hittar någon hundvakt)

nä nu är jag hungrig! se om det finns något att äta kanske....

tisdag

det blev allt en jogginrunda igår. vet dock inte hur lång rundar är som jag springer.... men gissar på 2-3km iaf... borde vara så=) kändes kanon!!

idag har jag varit ute med hundarna, ätit god frukost, diskat å sen slöat framför datorn... blir nog inte så mkt mer nytta gjord idag... eller jo. vi ska ut till pappa och byta kamrem på v70n...

det härliga solskenet försvann... tråkigt... nu är det molnigt i stället =/


måndag

sitter med en kopp av mitt nya te. lakrits-pepparmint. rätt okej, men trodde de skule smaka mer lakrits än det gör. så ett litet minus blev det allt....

har jobbat hela helgen då. sitter med halvt sönderrivna armar efter det.... inte så kul men... är dom arga så är dom tydligen. sen har jag visst våldtagit samma person med?!?! nä hon vet inte vad våldtagit betyder.

nu är jag ledig i två dagar. sen en natts jobb och sen ledig ända till söndag=P inte mkt jobb denna vecka alltså... om det inte kommer några fler pass. brukar bli så....

måste försöka hinna med en tr till växjö denna eller nästa vecka. till house of pain närmare bestämt. har bestämt att jag ska tatuera mig där! så måste dit och kolla lite vad som ska göras... visa upp Cash med när vi ändå är där=)

fick första hepatit-vaccinet i fredags. sen var jag helt utslagen. hade feber hela natten. och lördagen var inte så kul. men visste att det inte fanns någon annan som kunde jobba så det var bara att se glad ut=P

ut och springa lite i eftermiddag. nu är det alldeles för varmt för det. men någon mer runda med hundarna blir det såklart innan dess.

!

idag har joggingskor införskaffats och första rundan avklarad=)
vet dock inte hur långt det blev men det kändes iaf, Spike fick följa med han också. och han har nog lika dålig kondis som mig tror jag. haha.
nu känns det riktigt skönt faktiskt. men man är rätt mör i kroppen=)
har tänkt börja med lite rygglyft och sit ups med hemma då jag har världens sämsta rygg. har ofta ont i den. så det behövs! sen så småningom när allt börjar flyta på kanske det blir att försöka sig på att komma iväg med älsklingen till gymmet med. men det får bli senare.

har satt upp ett mål nu. att springa Drottning Margaretaloppet den 27 maj. inte lång tid tills dess. men vafan. orkar man inte hela får man väl gå en bit=)

onsdag

fy vilket väder. hatar regn..... särskilt när man inte har några regnkläder... det blir så jävla blött då.. och dyngsura hundar luktar inte mumma kan jag upplysa om...

ledig idag. och trött som faen är jag! ont i halsen har jag med. och allt är bara jävligt. så nu vet ni det.

funderar på vad man ska hitta på. har inga vänner här i stan som man umgås med iaf... och åka iväg orkar jag inte. så det får bli att sitta hemma framför datorn som vanligt antar jag....

gnäll gnäll gnäll....

hej då

tisdag

har då jobbat idag. 8,5 timmar. gick bra. lagade mat. igen. känns som om det är det enda jag gör. hehe. men det är kul!

har fått reda på att jag är ledig midsommar i alla fall=) känns skönt. har jobbat alla storhelger sen förra midsommar så.. kan va kul att få lite ledigt då!! blir nog öland tror jag. om inget annat dyker upp!

ledig 2 dagar nu. ska bli skönt. ska sova ut i morgon. har inte sovit så mycket sen typ förra torsdagen. så det behövs.

ska införskaffa mig ett par joggingskor med. för hoppningsvis redan i morgon. sen ska jag försöka komma ut och jogga lite.

sitter och väntar på älsklingen som fick jobba över idag... inte kul alls. men men. inte mkt att göra åt. hungrig är jag med. vet inte vad det blir. vi skulle köpa hem något. orkar inte laga mat. igen.

nä nu ska jag fortsätta fördriva tiden lite

måndag

idag va de måndag igen. och jobbdag efter en ledig helg. har stressat runt som en yr höna känns det som... men men.. sånt är livet när man ska laga mat åt alla boenden....

igår tyckte jag det skulle vara lite roligt att testa ha stegräknare på sig... gjorde inget speciellt mer än de vanliga promenadrena med hundarna och så.. ändå blev det totalt 12.8km rätt många steg alltså. lite roligt att se hur långt man egentligen går utan att tänka på det på en dag=)

i morgon är det jobb igen. samma visa då med. laga mat. men det gör inte så mkt. jag trivs i köket. för det mesta. då får man låsa in sig och slipper allt tjat=P (det mesta i alla fall)

idag är hundarna jätttetrötta. vi har inte varit hemma sen i torsdags. har varit hos mamma och ola hela helgen. och då har dom fått springa lösa på tomten hela tiden nästan. och morbror som bor precis nedanför har en GIGANTISK trädgård. där har dom sprungit som satan=)

jag vill tatuera mig igen... men har inte riktigt bestämt vad. ska ju göra klart bröstet någon gång... men vill börja på något annat med. har funderat på att gå till en annan tatuerare denna gången. inte för att jag inte är nöjd eller gillar robban. men för att det kan vara roligt att testa någon annan. blir kanske en sväng till växjö=) lutar nog åt det.

pöss

RSS 2.0