oj

här har det visst inte blivit skrivet på LÄNGE.. har kommit på att jag egentligen inte har så mycket att säga=P eller skriva kanske det heter.
men jag kan ju dra lite vad jag haft för mig iaf.

jag har firat midsommar på öland. det var lugnt och trevligt. hundarna fick följa med och sova i husbilen. lite trångt med 6pers och 2 stora hundar. men men. det gick. sen var dom med på en tur mitt inne i borgholm då det var som mest folk. och andra hundar. och tanter med små hundar är fan det dummaste som finns. ställer sin lilla fula hund precis framför våra som givetvis gör utfall (dock inte mot den andre hunden utan mot varann. men dom låter ju som dom tänker döda någon) och flyttar kärringen på hunden? nej då. hon står och glor. fy fan.


jag har även hunnit med att jobba. men det är ju inte speciellt roligt att skriva om. så det skiter vi i.


har hunnit med ett par turer till till öland. i söndags blev det Strand med Pilla och Marre. var trevligt. Pilla fyllde ju år då och jag hade inte kunnat fira henne på dagen då jag jobbade.

sen åkte vi upp till öland i måndags med en sväng. handlade lite och grillade. tyvärr tycker jag inte om grillat kött (tycker knappt om kött över huvudtaget så.... och inte heller potatissallad.. så jag fick nöja mig med lite räkcocktail och bröd.

vad har jag mer gjort?
jo. vi har varit på hundträningar. sista gången var Cash superduktig!! funderar på att starta Lydnadsklass 1 till hösten om han hinner lära sig alla momenten. annars tar vi de till våren. ingen brådska precis.

i helgen blir det att åka till långemåla och bara ta det lugnt. hoppas på fint väder så man kan sola och bada i poolen. även grillning och lite alkoholhaltiga drycker blir det nog garanterat.

min syster har även bestämt sig för att (äntligen) flytta från skithålan mönsterås. och tills hon får en egen lägenhet här i kalmar ska hon bo hos oss. det gillar jag!

nä nu får det nog vara färdigskrivet för idag. ni lär väl ända inte orka läsa allt=P

bilder från de mesta finns på bilddagboken. CrazyMee heter jag ju där.

hej


RSS 2.0