ledig

Idag äntligen är jag ledig...
vet att jag skrev igår att jag skulle vara ledig då.. men det sket sig redan i starten.. fick hoppa in och jobba på KM. och jag HATAR det stället.. jävla irriterande 18åringar... och givetvis gick det skit med.. men men. sånt man får leva med helt enkelt.

Idag har vi varit och kollat på/köpt golv. För nu jädrar ska här renoveras i lägenheten!! Blir ett svinbilligt golv, men va fan gör de =) vi vill bara fräsha upp stället så man ev kan få ut lite mer om man säljer den sen. (Vilket jag hoppas blir snart, eftersom jag vill ha ett HUS!!) Har även hittat bänkskiva, kakel och diskho till köket som vi ska köpa senare.

Ikväll ska vi på bio! Twilight Eclipse! Hoppas den är bra. Men både första och andra filmen var ju det så <3

Nu vill jag ha tillbaka solen igen!!


emmaboda

visst ja.
glömde bort en väldigt viktig sak. (eller inte)

Nästa helg hoppas jag på fint väder! För då bär det av till Emmaboda på festival!!

Fredag

fredag idag. och äntligen lite ledigt!! ledig hela helgen nu! ska bli SÅÅ skönt!!

Hoppas det blir lite bio i morgon. Twilight Eclipse vill jag se!
Ikväll blir det TV och massa mys har jag bestämt =)

Linda och Patrik kommer förbi på en fika om ett tag med. Alltid lika trevligt!

Idag är det äntligen lite svalt ute... regnet hade jag kunnat vara utan.. men nu kan man andas i alla fall!
Hoppas visserligen lite på att det blir finare så att vi kan åka lite hoj i helgen.

usch jag har verkligen ingenting att skriva.. trååååkigt...


torsdag

när ska värmen avta? kan det inte regna bara för en natt, eller dag.... så man kan andas lite igen...


jobbade i natt.. gick okej. var hett som f*n... och där jag stod igår måste jag ha långarmad skjorta med för att dölja mina gaddar... ägaren till puben är som han är... så jag höll på att dö lite av värmeslag. men det gick.. ska va på samma ställe ikväll och imon med... men men. det är trevligt att jobba lite =P

idag måste jag diska... usch vad tråkigt det är.. tänk om man ändå hade en diskmaskin. satan så skönt de hade varit =)

måste bleka mitt hår idag innan jobbet... har världens utväxt... inte alltför sexigt precis... får be Fredd hjälpa mig med det sen..


vi var och badade med hundarna igår på svinö. precis där ölandsbron börjar. gick rikitgt bra, trots att det var andra hundar där också. Cash har blivit helt galen i att bada =P simmar och hoppar som en tok. hehe. Spike ville inte bada så mycket. han hade ju sin boll =)

känns som om jag skriver om samma saker hela tiden... måste vara tråkigt och läsa =P men har man dålig fantasi så.

i helgen blir det kanske bergkvara vattenfestival istället för bio. vore riktigt trevligt att hitta på nåt för en gångs skull!!

onsdag

idag är det onsdag. och jobbkväll för mig.. jobbar onsdag-fredag nu på Krögers... sen ledid lördag. jobbar söndag-måndag igen...

hoppas på att vi kan gå på bio på lördag. vill se twilight eclipse....

det jag skrev om igår om jubbj**eln.. det verkar lösa sig =) hade visst blivit något fel bara. han är vållande och de kommer att börja laga hojen så fort en besiktningsman varit ute och kollat på den! härligt!!


idag är det inte lika varmt ute som tur är... men det är fortfarande hett... undrar om vi hinner åka och bada hundarna sen innan jag sticker til jobbet... beror på om Fredde ska jobba över eller inte.. hoppas han inte ska det... Cash var riktigt fjantig förut när han skulle bada.. men nu i söndags var vi iväg. och han kastade sig ut =) och sen simmade han också =) tyckte det var skithärligt. sötnöt!

vill ha en häst igen.. fan. har hittat en perfekt på nätet.. en 2åring. appaloosa... perfekt höjd och allt.. men var fan ska jag få 20K ifrån? suck =( önskar man vore RIK. eler iaf hade lite mer pengar över.. men det löser sig ju snart =) när jag får fast tjänst på kontoret. kommer bli sååå nice!
då ska vi renovera oxh sen sälja lägenheten och köpa ett HUS!!! lovely!

VARMT!

ja fy satan så varmt det är... nästan helt olidligt....

och stackars hundarna tycker också att det är för vamt... blir bara korta rundor på dagarna. mer orkar dom inte....

idag är min första helt lediga dag på semestern. trevligt!!!!! ska in till chefen en stund och lämna resultat och hämta 4 säckar hundfoder. Sen blir det bara lugnt och skönt!!



en sak gjorde mig rikitgt arg, irriterad och ledsen idag. Fredde fick lägga sin hoj för 2 veckor sedan då en gubbe körde ut precis framför honom... Då erkände gubben allt för poliserna och det fanns vittnen... Men nu när hojen ska lagas då har han helt plötsligt inte tagit på sig de... Och polisen som skrev rapporten är på semester till början på augusti... Och försäkringsbolaget vägrar göra något innan de fått polisrapporten och själva gått igenom den.. Så ingenting lär hända innan dess... JÄVLA GUBBJÄVEL.
Och vi som hade sett fram emot en helt underbar sommar med massor av hojåkande! FAN!
Visst vi har ju min lilla hoj.. men lite skillnad på en 250cc och en 900cc... särskilt eftersom jag inte har körkort och Fredde alltså måste skjutsa mig... SKIT också...




sista dagen...

... sen går jag på semester!!

på lördag ska vi först på 70års kalas hos Freddes mormor. Sen ska vi ner till min papap på "byfest" Ska bli himla skoj. Annars har jag bara tänkt ta det lugnt och bara "vara".

Ikväll ska vi göra/äta thaigryta med ris och sen bara mysa <3

tycker allt att det är lite för varmt ute... men jag får skylla mig själv som både piercar mig och tatuerar mig så att jag inte kan bada i poolen vi har hemma hos mamma...

nehe. fortsätta jobba lite och sen sluta. (chefen (min morbror) ringde och sa att jag fick gå mkt tidigare =P)



oj oj

här var det torka om man säger så...
har helt enkelt haft full upp sen jag skrev sist!
Har ju som sagt börjat på praktik. Och då kontoret där jag är står på samma tomt som min mammas hus har det blivit att jag bor där i veckorna.. Tråkigt att inte få träffa min älskling lika mkt. Men det får gå just nu. För man blir ju inte direkt rik av ersättningen man får... Och eftersom det är 5,5mil hem till Kalmar så får det bli såhär...

Härlig sommar vi har! Och i morgon är det sista dagen innan min "semester". Har 4 veckors ledigt innan praktiken fortsätter. Då ska jag istället jobba en massa på casinot. Måste ju fördriva tiden med något =D

Tatuerat mig har jag gjort med. Nu har andra sleeven påbörjats. och även det sista på chestpiecen (fina ord jag använder va?? =P)
Har även ytterligare en tid inbokad i december. Ska då börja på projektet på mitt ben! Gött.
Måste ringa Växjö och få tid för fortsättning på armen med!
Har ju blivit så att jag för tillfället är hos 2 olika tatuerare. Ville ha en annan stil på högerarmen och då fick det bli CAD på House of Pain i Växjö (som jag för övrigt köpt min älskade pitbull Cash hos).

Piercat septum har jag också gjort =) riktigt nice. Men aj vad ont de gjorde.
Älskar att tatuera mig men Hatar att pierca mig. Konstigt de där....

Ska försöka att komma ihåg kameran och få upp lite bilder med!

Det var nog allt jag hann skriva denna gången...

hej sålänge!



RSS 2.0